There was an error in this gadget

Sunday, 14 August 2011

Saya dan Awak !

BAGAIMANA SAHABAT ANDA ???

cerita ini mengisahkan tentang awak dan saya.... awak dan saya BFF. awak dan saya selalu pergi sekolah sama2 ... makan sama2, main pon sama2 :) .. masa SPM, result kita sama ! GEMPAK !!! kita berdua dapat 10A . Awak dapat IPTA .. Saya dapat sambung OVERSEA.. kini , tiba masa untuk saya pergi.. awak jaga diri elok elok yee.. Masa kat OVERSEA... kita selalu berbalas email.. hingga suatu hari awak dah tak balas email saya.. puas saya tunggu awak .. selepas hari yang berikut nya.. saya terus terputus hubungan dengan awak... hati ni sedih sangat :( .. 4 tahun berlalu.. akhirnya saya pulang ke MALAYSIA... rindu sangat dekat kampung halaman.. rindu gileer kat awak !!!  sampai di rumah... saya terus menuju ke rumah awak.. kedatangan saya disambut baik oleh mak awak :D lepastu, saya cari awak.. awak tahu ??? saya belikan sesuatu untuk awak ! awak mesti sukaa.. ^_^ hati saya ibarat petir apabila mak awak kata awak dah tiada.. awak terlibat dalam
kemalangan
...  air mata saya laju bagaikan hujan :''( saya dah kehilangan awak !!!  saya kehilangan kawan yang terbaik ! walaupun awak dah jauh dari saya..kenangan ni saya takkan lupa sampai bila bila.. apakan daya ALLAH lagi sayang awak..semoga awak ditempatkan diantara orang-orang yang beriman.. SAYA SAYANG AWAK SAMPAI BILA-BILA !!!!

Saturday, 13 August 2011

Baru nak update .. hehe ^_^

Hye korang ! sorry lah aku baru nak update blog. hehe entah lah sekarang ni kan aku rasa malas pulak nak update blog. dulu tak.. dulu aku ni semangat gilee nak update blog.. erm.. tapi sekarang ? hahaha ! paham paham je lah.. ujian da abes da lega sikit :) tapi sekarang ni kene siap kan folio pulak.. adoi stress gile jadi form 1 ni.. err.. tu blom lagi form 2 , 3 .. erm.. lama lama mati la aku hahaha ! tak apa tak apa.. buat kerja dengan penuh kesabaran = kejayaan .. kan kan :D okey okey lah sampai sini je kot.. banyak lagi keje belom buat ni.. bye korang ! ;)

Saturday, 6 August 2011

Tanpa I , awk tak wujud :)



Macamane you nak eja "C_NTA" kalau takde "i"..?
Macamane you nak eja "R_NDU" kalau takde "i" ..?
Macamane pula you nak eja "H_DUP" tanpa "i"..?
Sebab itu la dalam hati you kene sentiasa ade "i" supaya "i" tak hilang dan jangan lupakn "i"
So , kena la saaayang "i" selalu .. hehe




aku tak tau nak post apa da.. s0 aku p0st je la yang ni ^_^

Friday, 5 August 2011

Lega sikit da berbuka puasa.. :)

arh.. lega sikit sebab baru lepas berbuka puasa.. HAHA !~.. tadi kat sekolah tak adaa exam sejarah sebab sir rahim tak datang.. erh.. lega gilee aku.. ada la masa sikit aku nak baca sejarah time hari sabtu n ahad.. :-DD..  korang tau tak ! hari ni aku makan banyak sangaat.. aku makan sampai 3 pinggan tau .. klu diikotkan aku nak tambah lagi.. haha ! dahsyat kan aku >_<  tapi disebabkan aku takot gemok.. so aku berhenti laa makan.. :)) okey2 laa.. nak pergi baca sejarah ni.. bye bye ! ^_^

Thursday, 4 August 2011

Penaat Sangat ... !!! XD

fuh ! aku tak tau laa.. hari ni aku penat sangat.. balik je skola tadi aku teros tidur sampai pkol 6.00.. HAHA ! lama kan aku tidur.. maklum laa kan puasa.. HAHAHA !.. err esok aku ada exam sejarah laa.. menggeletar tubuh badan aku ni .. -_-'.. hehe tak apa tak apa.. lepas je update blog ni.. aku teros baca buku yee ! :))  tadi time kat skola ada exam BI .. err.. nasib baik aku boleh jawab.. alhamdulillah :-DD .. erm.. entah laa hari ni aku rasa malas pulak nak pergi terawaih.. aku rasa nak tidur.. penaat sangaat ni ... entah apa yang aku buat kat skola tadi..? aku pon tak tau.. HAHAHA !.. okey laa.. aku nak pergi baca buku... kan esok ada exam.. bye korang ! :)

Wednesday, 3 August 2011

Jam aku hilang :'(

aarrhhh !!!~ korang tau tak ! semalam jam aku hilang.... ish ! da la baru beli.. aku pakai jam tu tak sampai seminggu pon tau.. errr... geram nya aku.. sapa yang ambek jam tuu..??  aku ni pon satu.. yang aku pergi letak jam tu bawah meja kenapa ? ha !~ kan da hilang.. -padan muka aku- ...HAHAHA ! okey2 laa.. bye korang .. ^_^

Monday, 1 August 2011

Hari Pertama Puasa.. :))

Hari ni hari pertama puasa.. seronok nye.. hahaha ! *gedik*.. hari ni aku ponteng terawih.. HAHAHA !~ aku ponteng sebab nak buat kerja sekolah bukan sebab lain yee !!~ :-DD ... ok laa ni je kott untuk hari ni.. sebab aku tak adaa cerita yang menarik laa.. sorry.. bye korang ;))