There was an error in this gadget

Thursday, 15 September 2011

heyy ! : )

hye korang .. ^_^

    korang apa khabar ? sihat tak ? aku da lama tak update blog kan ..   sorry lah , aku busy sikit sekarang ni ,    lagi lagi raya kan ..  eh ! raya bukan da abes ke ? haha , bagi aku raya sebulan , bukan sehari haha .. aku beraya sampai tak ingat nak update blog .. terukkan aku ..? ye ! aku tauu .. hahaha ! nasib baik folio geo aku dah siapkan , ringan sikit beban aku , tapi folio sejarah belumm siap lah .. haddooii penat lah .. -.-' dah lah periksa akhir tahun makin dekat , perghh .. makin menggigil aku .. takutt lah ..>_< ...    okey tutup cerita pasal periksa .. buat aku takut je ..  -.-'  tadi kat sekolah aku ada jamuan raya , tapi aku tak pergii punn , rugii sangat !!! dorang kata best .. menyesal aku tak datang .. hemm .. tak apa lah .. eh eh , mak aku panggil lah , okey bye korang .. take care okey .. love yaahh !  <3

Thursday, 1 September 2011

hahaha ! -.-'

Boy: Marry me.. ? Girl: Do you have a house.. ? Boy: No.. Girl: Do you have a BMW car.. ? Boy: No.. Girl: How much is your salary.. ? Boy: No salary.. but,.. Girl: No but. You have nothing.. How can i marry you.?? Leave please.!! Boy:  ( talk to himself ) I have one villa, 3 property lands, 3 Ferrari, 2 Porsche.. Why I still need to buy BMW.?! How can I get the salary when actually I'm the BOSS..  -.-'