There was an error in this gadget

Saturday, 30 July 2011

Esok puasa !!!! ^_^

yeah ! esok puasa ... tak sabar ni .. HAHAHA !~ malam ni nak pergi terawih ..so tak boleh la nak update blog malam ni.. jadi aku update la  awal sikit .. lagi pon homework aku da siap :-)  aku tak tau la nak buat apa skang ni ?? hahaha ! terokkan aku.. -_-'.. aku takot laa pekse ni.. adoi tu la keje aku main jee.. bile da nk pekse .. baru nk belajar.. hahaha !~  korang pon sama kan.. ngaku je la .. HAHAHA !~  okey2 laa.. bye korang.. selamat berpuasa  ^_<

bosan nyee .. :'(

bosan sangaaat hari ni .. mana kawan2 aku ni ? batang hidung pon tak nampak .. aku nk chat ngan dorang tapi dorang tak online.. amal , miera , hanie , adilah , ieya n sapa sapa je laaa.. mana korang pergi ???  lama aku tunggu ni .. apa aku nak buat harini erk ???  tengok tv ? erm.. tak ada cerita yang menarik laa.. online ? kawan2 aku plak tak online .. makan ? aku baru lepas makan.. karang mkn banyak2 gemok plak aku .. hahaha ! erm.. tidur ? malam tadi aku da tidur. tak ngantuk laa...owh ye !~ baru aku teringat aku ada homework laa.. ya allah terok nye aku .. baru nak ingat skang .. hahaha !~ tak apa tak apa biar aku pergi buat homework dulu .. bye korang :)) <3

stress laa !

aaahhh.. minggu ni aku penat sangat.. banyak sangat keje kene buat.. aku ni da mcm org bekerje korang tau tak ! >_< .. cikgu plak bagi homework banyak banyak adoi mati la akuu.. da la aku kene buat folio sejarah, geo , pjk n banyak lagi laa.. arhhh.. peenaaat sangat.. sampai tak sempat nak update blog . hari ni baru aku bole update blog.. lege skit .. hahaha !~  adoi susah laa aku nak buat folio ni ... kakak aku plak tak ada kat rumah lagi la susah .. aku rasa kepala aku ni mcm nak meletop je.. HAHAHA !~ tambah tambah lagi nak PEREKSA.. lagi laa aku stress ... aku tak ready lagi nak pereksa ni .. adoi macam mana ni..? erhh tawakal je laa... ok la aku nak sambung buat folio ni.. bye korang !~ :-DD