There was an error in this gadget

Saturday, 30 July 2011

stress laa !

aaahhh.. minggu ni aku penat sangat.. banyak sangat keje kene buat.. aku ni da mcm org bekerje korang tau tak ! >_< .. cikgu plak bagi homework banyak banyak adoi mati la akuu.. da la aku kene buat folio sejarah, geo , pjk n banyak lagi laa.. arhhh.. peenaaat sangat.. sampai tak sempat nak update blog . hari ni baru aku bole update blog.. lege skit .. hahaha !~  adoi susah laa aku nak buat folio ni ... kakak aku plak tak ada kat rumah lagi la susah .. aku rasa kepala aku ni mcm nak meletop je.. HAHAHA !~ tambah tambah lagi nak PEREKSA.. lagi laa aku stress ... aku tak ready lagi nak pereksa ni .. adoi macam mana ni..? erhh tawakal je laa... ok la aku nak sambung buat folio ni.. bye korang !~ :-DD

No comments:

Post a Comment